SJO FASTING ARKITEKTER
 
Screen Shot 2019-03-04 at 00.12.30.png
 
 

SJO FASTING ARKITEKTER

BYGG | BYPLANLEGGING | LANDSKAPSARKITEKTUR 

Sjo Fasting Arkitekter er et lokalt arkitektkontor med sterk forankring i Stavangerregionen. Kontoret ble etablert i 1993, og drives nå av andre generasjon ved Camilla Sjo Fasting.

Sjo Fasting Arkitekter er et ungt kontor med bred kompetanse, som arbeider innenfor hele arkitekturens faglige bredde. Fra provate boliger og hytter, til bygniungsrenovering, utvikling av næringsbygg, restauranter, hotell og ulike former for planarbeid, som omfatter alt fra større boiligområder, til byutvikling.

 

ETABL 

1993

–  

 

 

 
marian_III.jpg
 

SANDNES | rogaland

58° 58’ 10” N


 

 

VISJON

TYDELIGGJØRING AV DET ENKELTE PROSJEKTS FORTELLING

Kontoret arbeider bevisst med å skape prosjekter hvor byggeteknisk innsikt kombineres med en evne til å forstå stedet, og tydeliggjøre det enkelte prosjekts fortelling.

Kontoret arbeider med arkitektur som som tar utgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradisjonen. funksjonalitet og estetikk er en viktig faktor, og det legges særlig vekt på materialitet og håndverk. Hvert prosjekt utvikles med sosial, miljømessig og økonomisk ansvarlighet, og målsetningen er alltid å skape et resultat som gagner både kunden, arkitekturens brukere og omgivelsene.